Leie ut hytta eller fritidsboligen?

Velkommen til vårt firmahyttekonsept!

 

  

 

Ekstra inntekt. Eksklusiv tilgang. Gratis registrering.    Registrer deg som utleier

Hvorfor leie ut gjennom Prodess?

 

Akkurat som deg er vi opptatt av høyt belegg og pålitelige, fornøyde leietakere. Hos Prodess får du tilgang til et lukket leiemarked, der ansatte i våre medlemsbedrifter kan leie din hytte eller feriebolig som sin firmahytte.

 

Registrer deg som utleier hos oss i dag!

 

Din samarbeidspartner på leiemarkedet

 

Fordi vi kjenner våre medlemmer og deres ferieønsker, får du hjelp til å promotere ditt utleieobjekt og å tilrettelegge for et høyere belegg. Vi jobber sammen med deg for å øke din leieinntekt, og du jobber sammen med oss for å tilby et hyggelig opphold hos en trygg utleier.

Vi hjelper deg med markedsføringen

 

Hos oss får du gode tips og hjelp til å markedsføre din hytte eller fritidsbolig. La deg også inspirere av andre utleiere hos Prodess. Se de forskjellige destinasjonene og hvordan andre promoterer sine utleieobjekter.

 

Se destinasjoner

Hvem kan leie ut gjennom Prodess?

 

Det er ingen krav til størrelse, fasiliteter eller område. Våre leietakere viser at det er interesse for et bredt spenn av utleieobjekter. Det som er viktig er at du vil være med på å skape gode opplevelser! Det innebærer nøyaktig oppdatering av leieperioder, god responstid og at utleieobjektet er rent og ryddig når gjestene ankommer. Synes du også at dette er viktig? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

 

Registrer meg som utleier

 

Finansier hyttedrømmen gjennom utleie

 

Ved å leie ut hytta eller ferieboligen, kan du dekke mange av utgiftene du har som eier. Og det trenger ikke å være så vanskelig å få til. Registrer deg som utleier hos Prodess, legg inn bilder og informasjon om hytta, før opp ledige perioder med priser i kalenderen. Så tar vi oss av markedsføring, betalinger og kommunikasjon.

Trenger du hjelp til å ta imot leietakere og utføre tilsyn?

 

I tillegg til å tilby deg et administrasjonssystem, kan vi organisere utvask etter leietakere, overlevering av nøkler, enkelt vedlikehold og til og med modernisering av utleieobjektet. Send oss en e-post hvis dette er noe du trenger hjelp til.

 

Kontakt oss

Your benefits as a host on our team

 

Minimal administrasjon og kundeservice

Alt du trenger å gjøre er å bekrefte tilgjengelighet!

Tilgang til vårt unike, lukkede marked

som består av ansatte i våre medlemsbedrifter, og dermed mindre konkurranse enn på det åpne markedet.

Mindre slitasje

Alle som bestiller gjennom Prodess representerer bedriften de er ansatt i, og behandler ofte hytta eller leiligheten som bedriftens egen eiendom.

Fleksibelt

Vi krever ikke eksklusiv tilgang til ferieboligen. Bruker du ferieboligen selv, husk bare å ekskludere perioden god tid i forveien.

God oversikt

Du har full oversikt over dine leieperioder og -inntekter på din profil. Du kan til og med synkronisere kalenderen med andre utleieplattformer.

Kom i gang!

 

Registrer deg enkelt som utleier på vår nettside, og du kan begynne å legge inn hyttene eller ferieboligene du ønsker å leie ut. Om du trenger veiledning har vi instruksjonsvideoer som kan være til hjelp.