4 42 m2 1 1

Description

Leilighet nr 119 i Hovden Appartement. Det er lagt vekt på trivsel, komfort og fleksibilitet. Leiligheten egner seg godt både for familier og par.

Kjøkkenet inneholder stekeovn, 4-platers komfyr, kjøleskap med liten frys og oppvaskmaskin. Soverommet, som er innvendig, har 4 senger. Sengene nede er 210x90 cm, overkøyene er 200x75 cm. Alle sengene har fjærmadrasser med overmadrass. Sengene nede er løse rammemadrasser slik at de kan settes sammen til dobbeltseng. Garderobeskap til 4.

Stuen inneholder en romslig og komfortabel sofa, TV, Blue-ray-/DVD-spiller og spisebord. Det er utgang til egen sydvendt terrasse på bakkeplan fra stuen hvor man har utsikt mot fjellet og sol hele dagen. Varmekabler i alle gulv. Stort flislagt bad med varmekabler og dusj. Det er tilgang til internett i byggets fellesområde.

Det er tilgang til vaskemaskin (myntautomat) i fellesareal. Hovden Appartement ligger 3 km nord for Hovden sentrum hvor det er butikker, restauranter, badeland, skøytebane, alpinanlegg m.m. Det ligger midt i løypenettet for langrennsski på vinteren og turløyper og sykkelstier for sommerhalvåret. Det er turstier tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Hovden med vakker natur ligger fra ca 850 til 1250 m.o.h. Om sommeren er det flere badesteder og fiskemuligheter i området. I Hartevatn på Hovden er det båtutleie og fiskekort-salg. Området har også et rikt dyreliv. Hovden badeland er populært for både barn og voksne med vannsklier og egen SPA-avdeling. Vinteren begynner ofte i november og kan vare helt til mai. Hovden Alpinsenter er Sørlandets største alpinanlegg, et moderne skianlegg med totalt 32 løyper, 3 heiser og 5 skitrekk fordelt på tre områder.

Ikke røyk / ikke dyr.

Hovden offisielle hjemmeside: www.hovden.com

Profile

  ACTIVITIES

Golf, Horse riding, Cycling, Crosscountry skiing, Alpine skiing, Hiking, Fishing

  VIEW

Mountain view

  LOCAL SERVICES

Shopping, Restaurants, Cafe, Water park, Health & Beauty Spa

 DISTANCES

City centrum: 3 Km, Grocery shop: 3 Km, Coffee / Bar: 3 Km, Alpine slopes: 3 Km, Crosscountry skiing tracks: 0.1 Km, Golf course: 5 Km, Restaurant: 3 Km

Amenity

  GENERAL

Washing machine, Dryer, TV, DVD, Open parking

  SERVICES & ACCESS

Car essential

  KITCHEN

Fridge, Coffee maker, Oven, Dishwasher, Freezer, Stove

  TERRACE & GARDEN

Open terrace, Terrace furniture

Linens, towels & cleaning

 Linens/towels/beach towels

Sengetøy og håndklær må medbringes.

 Final cleaning

Utvask må foretas selv, eller det kan bestilles og gjøres opp direkte med Otralaft på e-post: vask@otralaft.no tlf: 483 45 037. Referer til Hovden Apartement leil 119 ved bestilling av vask. Otralaft bekrefter endelig pris for utvask, den er for tiden kr 1250.

Calendar


   Available      Booked   15 Check-in available


#1634