Sjarmerende hytte med flott beliggenhet på Guriset/ Golsfjellet.

8 110 m2 1 4

Description

Golsfjellet er flott både på sommer som på vinter.
Er man glad i å benytte naturen så byr området på fantastiske gåturer for hele familien. Hver topp i området har egen kode og registreres minimum 6 av disse toppene er du med i trekningen av fine premier. En fin måte å få med seg også barna ut på tur!
Et annet alternativ er å ta seg en sykkeltur på de mange stølsveier og stier. Golsfjellet er blant Norges beste områder for terreng- og tursykling i fjellet. Her finner man løyper for alle aldre og ferdighetsnivå, enten du vil sykle på grusvei eller stier i terrenget og på høyfjellet.
Fiskemuligheter også i fjellvannene i nærheten.
Dersom dere ønsker en hyggelig båttur på blikkstille fjellvann er det bare å ta kontakt med Oset Høyfjellshotell som tilbyr utleie av motorbåter, kanoer og padlebåter.
I juli mnd er Øynebråten støl åpen fra torsdag - søndag kl 12 - 17 for besøk. Her kan man se på dyr og kjøpe tradisjonell mat.

På vinterstid kan område skilte med preparerte skiløyper rett nedenfor hytten som er tilknyttet løypenettet mot både Storefjell og Hemsedalsfjellet- 20 mil med preparerte løyper som viser frem det vakreste av hva naturen har å by på ( se løypenett på skisporet.no). I tillegg er det kun få km til alpinanleggene Storefjell Ski- og akesenter og Golsfjellet Alpinsenter, Bualie. Her er det flere heiser og nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad både for store og små. Storefjell har eget barneområde, terrengpark og kjelkebakke. Her kan man nyte høyfjellssolen i solveggen!
Skiene kan smøres i oppvarmet smørebod i uthus tilknyttet til hytta.

Pulk kan leies ved ønske, ta kontakt. Ved er tilgjengelig på hytta.


Gol sentrum ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hytta. Gol er et handelssentrum i Hallingdal, her finnes bl.a. Kjøpesenter, restauranter, butikker, kafeer, Tropicana badeland ved Pers Hotell, Gol skisenter, bank, Gol motor og fritidspark, Legesenter, Middelalderparken osv.


Tripp trapp stol og sprinkelseng er tilgjengelig.


Fra Hønefoss
- Følg RV 7 til Gol
- Ta av RV 51 mot Fagernes
- Ta av til Golsfjellet / storefjell
- Følg grusveien til skilt mot Guriset
- Følg veien til siste avkjørsel på ve side før Guriset fjellstue. Ta av og følg veien mot venstre. På sommeren vil det være grinder på denne veien som må lukkes etter passering. Hytta ligger på et tun.Profile

  ACTIVITIES

Golf, Horse riding, Cycling, Crosscountry skiing, Alpine skiing, Hiking, Fishing

  LOCAL SERVICES

Shopping, Restaurants, Cafe, Night clubs, Water park

Amenity

  GENERAL

Fireplace, TV, Satelitte/cable-tv, Open parking

  KITCHEN

Fridge, Toaster, Coffee maker, Grill, Oven, Dishwasher, Freezer, Stove

  BABIES & CHILDREN

High chair, Baby cot, Baby cot on request

  TERRACE & GARDEN

Open terrace, Grill, Garden

  SWIMING POOL & EXERCISE

Sauna

Linens, towels & cleaning

 Linens/towels/beach towels

 Final cleaning

Utvask på kr 800 er obligatorisk. - Søppel skal tømmes og kastes i søppelcontainer som står langs Gurisetveien. - All oppvask skal vaskes. oppvaskmaskin skal settes på og helst ryddes ut - ting som er brukt og flyttet på skal ryddes tilbake - Hytten låses og nøkkel skal legges tilbake i nøkkelboks.

Calendar


   Available      Booked   15 Check-in available


Linens & towels Fee per person per stay150 NOK
End of stay cleaning Obligatory with fee per stay800 NOK
High chair Included in price
Baby cot Included in price
Pets Not allowed
#38384